Velkommen hos den frie, lokale og uafhængige Ejendomsmægler Gistrupmægleren

Når nærhed, sikkerhed og faglighed er vigtigt

Med Gistrupmægleren ved din side får du en seriøs og uafhængig sparringspartner med baggrunden i orden. Jeg er indehaver af Gistrupmægleren og uddannet ejendomsmægler, MDE og Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening DE, så du kan være helt tryg ved at lade mig klare handlen.

 Kom til mig, hvis du overvejer at skifte hjem. Jeg sælger alle typer ejerboliger og grunde i Gistrup og omegn. Det er her, jeg har base og her mit netværk er stærkt. Jeg er bl.a. aktiv golfspiller og sponsor i Ørnehøj Golfklub, så jeg er altid opdateret på seneste nyt i mit område.

 Jeg arbejder selvstændigt og samarbejder med dem, som du gerne vil have som en del af din bolighandel.

 Glæd dig til:

  • Et salær der er til at forstå
  • Professionel og fleksibel håndtering af din bolighandel
  • Objektiv rådgivning med fokus på et effektivt salg
  • Uafhængig og personlig rådgivning
  • Løbende status på dit boligsalg
  • En positiv salgsoplevelse som giver dig lyst til at anbefale mig videre
  • Et positivt økonomisk resultat

Giv mig en udfordring – så vil jeg gøre alt for, at økonomi og salgsoplevelse kommer til at gå hånd i hånd.

Med venlig hilsen

Gistrupmægleren

Ejendomsmægler, MDE

www.gistrupmaegleren.dk

Torben Svendsen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment