NYHEDER UGE 17

Baneinfo: I denne uge er greens blevet prikket, fået gødning og afspændingsmiddel. I næste uge vil greens blive topdresset og eftersået. Vi håber og krydser fingre på at der snart kommer højere temperaturer så der kan komme ordentlig gang i væksten😎

Vi har arbejdet en del på at færdiggøre Lundegård Sløjen med stier. Vi har også lavet stierne på driving range, og stien fra hul G1 til hul G2. På et tidspunkt skal stierne lige få et ekstra tyndt lag og skal tromles.

Greenkeeperne

Opfølgning på afbrændingen: Vi har haft besøg af Catrine(biolog) fra Aalborg kommune. Catrine var primus motor i forbindelse med afbrændingen af de fredede områder.Det var et meget spændende besøg, da vi besigtigede de afbrændte skråninger.

Catrine var meget imponeret og hun fandt ikke mindre en 33 blomster, urter og græs. Hun har endvidere et par stykker mere med hjem, der lige skal analyseres. Klik her for at se de mange arter: https://www.ornehojgolfklub.dk/…/04/planteroverdrev.pdfAalborg kommune vil gerne i juni måned kortlægge området og beskrive hvilke arter der er kommet frem. Catrine forslog at der for de af medlemmerne der var interesseret at hun kunne lave en banevandring i efteråret og fortælle omkring hvorfor man afbrænder og hvad man får ud af det. Så det arbejder vi videre med.

Meget spændende, nogle af de fine planter hun var begejstret for, lignede måske i vores øjne ukrudt. 😉

Hole in One 2021, tillykke til: Poul Erik Baltzersen på hul G3, Michael Skriver på hul S5, Lene Huus på S8.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment