Baneinfo:  Der er i år udbredt angreb af sneskimmel( www.danskgolfunion.dk/artikel/sneskimmel ) på greens. Til trods for at græsplejens ABC er overholdt kan man ikke garderer sig mod angreb. Vi har haft kontakt med en konsulent fra DGU der fortalte at der er 35% flere angreb i år end foregående år netop pga. den hårde vinter. Hvordan spredes svampen? Sporerne fra sneskimmelsvampe kan spredes på flere måder. Enten via vand i form af vandstænk til naboområder på plænen, via fx græsslåmaskiner, eller ved at mennesker eller dyr går på de inficerede områder og derved spreder sporerne. Sporerne trænger så gennem planternes spalteåbninger, beskadigede græsstrå eller andre sår på planter fx opstået efter frostskader.  Vi gør hvad vi kan for at udbedre skaderne, men med det nuværende vejr, gentagende nattefrost og en jordtemperatur på 5 grader er væksten på græsset minimal.

Vh. greenkeeperne

Miniarbejdsdage: Baneudvalget kunne godt tænke sig at lave nogle små teams der bl.a. hjælper med: Rengøring af bagrum, vask af borde og stole udendørs(sættes ud i næste uge), rensning og maling af plankeværk bag kontor, vask og rengøring af buggy. Der er allerede et team der vil male shelters og sætte tagrender på. Tilmelding kan ske på Golfbox.

Gaver vedr. momskompensation: Sådan, så har vi snart nået målet, allerede på en uge er der 77 indbetaling.

Restauranten:  Abdul åbner fra den 21. april med udendørsservering. Det betyder at der kræves Coronapas eller en test der ikke er ældre end 72 timer gammel, der skal fremvises ved servering.

Bekræftelse af tider: Husk tiderne skal bekræftes senest 15 min. før startid. Golfbox APP kan bruges til at bekræfte tider, så undgår du at bruge skærmen i greenfee området. På hjemmesiden kan man se hvilke baner der spilles i ugen. OBS! Vær opmærksom på at der kun må være 3 personer af gangen i greenfee området – så påregn ventetid!

Formering af 4 bolde:  Fra næste weekend og på helligdage vil der fortrinsvis blive slået bolde sammen, når der pres på banen. Boldene slås sammen dels for at udnytte kapaciteten bedst muligt og dels for at optimere flowet på banen. I starten vil der kun være tale om, at de bolde der slås sammen, højst vil blive rykket 3 starttider frem eller tilbage. Vi begynder at sammensætte bolde i løbet af torsdagen og giver besked, via Golfbox, til de der bliver sat sammen.

God weekend

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment