Tilmelding til Regionsgolf 2023 samt DGU 3. division veteran, Senior 2. division og kvalifikationsrækken.

Tilmelding til Regionsgolf 2023 samt DGU 3. division veteran, Senior 2. division og kvalifikationsrækken.

Tilmelding for alle der opfylder betingelser og har lyst til at spille regionsgolf, tilmeldingen sker via Golfbox.

I lighed med tidligere år, har klubben tilmeldt hold til Regionsgolf. Der bliver tilmeldt hold i A, B (2 hold), C rækken her spilles der i 3 forskellige handicap grupper. Matcher spilles mandage fra kl. 17.15. Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 4 singler og 1mix-foursome. Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Handicap for: A: min 4,5, B: min 13, C: min 18.

Der er ligeledes tilmeldt hold i: Senior, Veteran og Superveteran (2 hold) hvor kriterierne for at deltage aldersbetinget:

Seniorkvinder – fra det år man fylder 45 år, Seniormænd – fra det år man fylder 50 år

Veterankvinder – fra det år man fylder 55 år, Veteranmænd – fra det år man fylder 60 år

Superveterankvinder – fra det år man fylder 65 år, Superveteranmænd – fra det år man fylder 70 år

Seniorer, Veteran spiller primært efter kl. 16.00 og superveteran spiller oftest om tirsdage, men afhængigt at det enkelte holds planlægning med øvrige hold i puljen. Tilmelding til DGU Senior 2. division, Senior kvalifikationsrække og Veteran 3. division, her sker tilmeldingen ligeledes i Golfbox.

Hverdags og flexmedlemmer kan ikke deltage. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret.

Fælles for alle Regionsgolfhold gælder det, at der er mulighed for at tilmelde sig to hold, hvis man opfylder betingelserne. Husk at prioritere disse.

Sidste tilmeldingsfrist er 28. februar 2023