Ny forretningsfører ansat 1. juni 2023.

Bestyrelsen startede i begyndelsen af året processen med at finde en ny forretningsfører eftersom Lisa Bergmos har valgt at gå på pension – der har været nedsat et mindre ansættelsesudvalg under bestyrelsen som har gennemført processen – under løbende dialog med resten af bestyrelsen. Det er derfor med stor glæde at bestyrelsen hermed kan fortælle at Mads Rom bliver den kommende forretningsfører i Ørnehøj Golf Klub. Mads tiltræder torsdag 1. juni og vil have 1 måneds overlap med Lisa, således vi sikrer bedst mulig overdragelse af alle de forskellige opgaver der varetages fra sekretariatets side.

Lisa har sidste arbejdsdag 30. juni, hvor der vil være en afskedsreception. Lisa stopper officielt 31. august efter endt afspadsering og ferieafholdelse.

Mads Rom har siden 1992 arbejdet i hestebranchen og varetaget flere længerevarende stillinger. Stillinger inkluderende personale- og driftsledelse, undervisning af børn og voksne, samarbejde med frivillige og bestyrelser, arrangør af både større og mindre arrangementer nationalt samt internationalt og meget andet.

Mads er bosiddende i Aalborg og har tidligere været medlem i Ørnehøj over et par sæsoner, men senest spillet i Blokhus Golf klub.

Vi ser frem til at Mads starter i jobbet og bliver en del af holdet i Ørnehøj nu hvor Lisa naturligt stopper til sommer.

Bestyrelsen vil gerne benytte denne lejlighed til at takke Lisa for den store og engagerede indsat i hendes lange ansættelses periode – klubben har virkeligt flyttet sig en del i den periode under kyndig styring af Lisa – tak Lisa. Der kommer naturligvis yderligere informationer når vi nærmer os datoen.

Såfremt man har spørgsmål hertil er man som altid velkommen til at kontakte bestyrelsen via kontoret.

Rigtig god sommer og god golfsæson til alle.

Kære medlemmer af Ørnehøj Golfklub. Mit navn er Mads Rom. Jeg ser frem til at blive en del af den daglige drift i Ørnehøj Golfklub. Jeg håber at kunne bruge min brede erfaring den for forretningsførelse til at fortsætte den positive udvikling af klubben, og glæder mig i den forbindelse til at møde jer alle.

 

fra venstre: Claus Brynaa(formand), Mads Rom