Greenfee

Når du kommer til klubben gør du følgende:
Registeringen foregår ved touchstanderen ved kontoret. Kør dit DGU-kort igennem og bekræft tiden og betalingen. Når der udskrives scorekort vil der på den ene 1/3 del være det bagtag mærke du skal hænge på baggen, sæt det så baneservice nemt kan se det.

Green-fee alle dage.

SeniorerKr. 400,-
JuniorerKr. 200,-

Bemærk, at en green-fee billet gælder for hele dagen, men man kan kun bestille en tid. Ønsker man at gå en runde mere, må man anvende den elektroniske boldrende (touch skærm ved green-fee indskrivningen). Vælger man kun at gå 9 huller er prisen for green-fee kr. 200,-.

SGN medlemmer er med i ½ greenfee ordningenen, dog ikke hvis man er flex-medlem. Klubben har ligeledes en aftale om ½ greenfee med Dejbjerg Golfklub.

Klubbens medlemmer har lov til et par gange om året at tage een gæst (skal være medlem af en golfklub) med til ½ greenfee(hvor der i forvejen ikke gives rabat). Husk at anføre jeres medlemsnr. under “Gæst hos:” i greenfee bogen. Dette gælder dog ikke for flex-medlemmer. Såfremt man ikke er fuldgyldige medlemmer i Svenske og Norske klubber, her skal ligeledes betales fuld greenfee.

Golfbil……………….kr. 200,-

Klubben råder pt. over 6 biler, hvoraf den ene bruges til banekontrol. En bil skal forudbestilles i sekretariatet eller eventuel lejes hos starterne i weekenden.

Håndtag til golfvogn ….kr. 50,- Kan lejes i proshoppen eller hos baneservice i weekenden.

En spand bolde til drivingrange… kr. 25,-. Henvendelse på kontoret.