Når du kommer til klubben gør du følgende:
Registeringen foregår ved Golf More standeren ved kontoret. Følg vejledning på touch skærmen og bekræft tiden og gennemfør betalingen. Når der udskrives scorekort vil der på den ene 1/3 del være det bagtag mærke du skal hænge på baggen, sæt det så baneservice nemt kan se det.

Green-fee alle dage

Seniorer kr. 400,-
Juniorer kr. 200,-

Bemærk, at en green-fee billet gælder for hele dagen, men man kan kun bestille en tid. Ønsker man at gå en runde mere, må man anvende den elektroniske boldrende (touch skærm ved green-fee indskrivningen). Vælger man kun at gå 9 huller er prisen for green-fee kr. 200,-.
GNG medlemmer er med i ½ greenfee ordningen, dog ikke hvis man er flex-medlem. Klubben har yderligere aftaler, se under faciliteter/samarbejdsklubber.

Klubbens medlemmer har lov til et par gange om året at tage een gæst (skal være medlem af en golfklub) med til ½ greenfee(hvor der i forvejen ikke gives rabat). Husk at anføre jeres medlemsnr. under “Gæst hos:”  i systemet. Dette gælder dog ikke for flex-medlemmer. Såfremt man ikke er fuldgyldige medlemmer i Svenske og Norske klubber, her skal ligeledes betales fuld greenfee.

 

Klubben råder pt. over 10 biler, hvoraf den ene bruges til baneservice.

Biler kan bestilles  ved tids bestilling, ved at “tilføje” vare . Pris 300 dkr.

Håndtag til golfvogn kr. 50,-, Kan lejes i proshoppen eller hos baneservice i weekenden.

 

Hunde er desværre ikke tilladt på golfbanen.