november 23, 2018

Tilmelding for alle der opfylder betingelser og har lyst til at spille regionsgolf.

Skrevet af Lisa Bergmos

Tilmeldingen sker via Golfbox: https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1030&#/customer/47/schedule

I lighed med tidligere år, har klubben tilmeldt hold til Regionsgolf. Der bliver tilmeldt hold i A,B,C og D-rækken, her spilles der i 4 forskellige hcp. grupper. Matcher spilles mandage. Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 4 singler og 1 mix-foursome. Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Handicap for: A: min 4,5, B: min 11,5, C: min 18,5 og D: min 26,5.

Der er ligeledes tilmeldt hold i: Senior, Veteran og Superveteran hvor kriterierne for at deltage er aldersbetinget. Senior 50 +, Veteran 60+ og superveteran 70 +. Her spilles der: Seniorer spiller fredag eftermiddag, Veteran og superveteran spiller oftest om tirsdage, men afhængigt at det enkelte holds planlægning med øvrige hold i puljen.

Tilmelding til DGU Senior 3. division og Veteran 2. division, her sker tilmeldingen ligeledes i Golfbox.

Hverdags og flexmedlemmer kan ikke deltage. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Spillerne skal have et EGA-handicap for at kunne deltage i turneringen.

Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer og veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i A,B,C,D-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne.

Fælles for alle Regionsgolfhold gælder det, at der er mulighed for at tilmelde sig flere hold, hvis man opfylder betingelserne. Husk at prioritere disse.

Sidste tilmeldingsfrist er 31. december 2018.

Så kom frisk og meld dig på.