Banen

Regler og handicap

Regel- og Handicapudvalget vil på denne side informere om etikette, golfregler og handicapsystemet, som kan være til gavn ved spil på ikke alene Ørnehøj Golfklubs baner men også andre baner. Meningen er, at du via denne side skulle være i stand til at finde enten svar eller indgangsvinkel til svarene. Vi har bl.a. derfor tilføjet links til andre hjemmesider, som kan være nyttige at besøge.

Vi ved, at der fra tid til anden dukker spørgsmål op om forhold på Ørnehøj Golfklubs baner, som giver anledning til diskussion/debat. Derfor giver vi nu mulighed for at du direkte kan stille spørgsmål til Regel- og Handicapudvalget. Du kan benytte ovenstående mail, hvis du ønsker at komme i kontakt med os.

Oplysninger om regelstof/EGA systemet kan findes på dette link:

https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/regler-og-hcp

Vi håber med denne side at kunne dække dine behov indenfor vores ansvarsområder etikette, golfregler og handicapsystemet. Men for at kunne videreudvikle siden, er vi meget interesserede i ris og ros som vi gerne modtager på mail.

Har du spørgsmål til de nye golfregler, er du meget velkommen til at kontakte Knud Erik Bonderup på kebonderup@gmail.com

På forhånd tak.

Regel og Hcp-udvalget september 2021

Udvalget

Kim Johansen

Tlf.: 2633 3423
E-Mail: Kim.johansen1956@gmail.com

Benthe Andersen

Tlf.: 2822 3687
E-Mail: benthelorentzen@gmail.com

Knud Erik Bonderup

Tlf.: 2980 0639
E-Mail: kebonderup@gmail.com