2021-01-11

Regionsgolf 2021

REGIONSGOLF 2021

Tilmelding for alle der opfylder betingelser og har lyst til at spille regionsgolf. Tilmeldingen sker via Golfbox.

I lighed med tidligere år, tilmelder klubben hold til Regionsgolf. Der bliver tilmeldt hold i A,B,C og D-rækken. Der spilles der i 4 forskellige hcp. grupper. Matcher spilles mandage. Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 4 singler og 1 mix-foursome. Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.
Handicap for: A: min 4,5, B: min 11,5, C: min 18,5 og D: min 26,5.

Der bliver ligeledes tilmeldt hold i: Senior, Veteran og Superveteran hvor kriterierne for at deltage er aldersbetinget. Senior 50 +, Veteran 60+ og superveteran 70 +. Her spilles der: Seniorer spiller primært fredag eftermiddag, Veteran og superveteran spiller oftest om tirsdage, men afhængigt at det enkelte holds planlægning med øvrige hold i puljen.

Tilmelding til Senior kvalifikationshold og Veteran 2. division, her sker tilmeldingen ligeledes i Golfbox.

Hverdags og flexmedlemmer kan ikke deltage. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret.

Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer og veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i A,B,C,D-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne.
Fælles for alle Regionsgolfhold gælder det, at der er mulighed for at tilmelde sig 2 hold, hvis man opfylder betingelserne. Husk at prioritere disse.

For tilmelding vælg: Klubturnering i Golfbox, her er der mulighed for at foretage en online tilmelding.

Sidste frist for at tilmelde sig vil være den 28.  februar 2021. Begrundelsen for tilmeldingsfristen er, at der skal sættes hold inden 1. april, men hvis der skal flyttes kampe eller aftales andre tider skal dette være på plads inden 1. april og det vil for det meste ske i marts måned 2020.