2019-03-05

Nyt fra træner og proshoppen.

Jeg vil starte med, at byde alle velkommen til en ”ny” proshop og ny sæson.

Jeg driver nu shoppen selvstændigt og er medlem af GolfStore.

Her køber jeg ind og vælger vareudvalget til shoppen. Vi handler med alle de førende mærker og produkter. Skulle vi mod forventning, ikke lige have den farve/model du ønsker, så kan den bestilles og leveres i løbet af få dage.

Kom og køb dit golfudstyr i din lokale shop, hvor vi giver prisgaranti og bonus ordning. Vi er altid til at handle med – kig ind!

Mikkel Bergmos har været min assistent træner de 2 første år i klubben og været en stor hjælp. Mikkel skal i denne sæson spille fuldt program på ECCO Touren og vil derfor ikke have samme tid til rådighed til undervisning og shoppen.

Skulle der være medlemmer der vil støtte Mikkel (jeg gør), kan I kontakte ham på : mbergmos@gmail.com

Til den nye sæson har jeg ansat en elev, der skal uddannes til golftræner. Uddannelsen tager 3 år, med skoleophold om vinteren.Den nye elev hedder Lasse Lock og kommer fra Aalborg Golf Klub. Tag godt imod Lasse.  Her er et skriv fra Lasse:

Lasse Lock – Ny PGA træner elev i klubben:

Jeg er 25 år og bor i Gug med min kæreste Mathilde. Jeg kommer fra Kolding og har spillet golf siden jeg var 10 år gammel. Siden 14 års alderen har jeg været aktiv elitespiller og jeg har spillet diverse amatørturneringer omkring i Danmark og prøvet kræfter med enkelte Ecco Tour turneringer. Desuden har jeg spillet Danmarksturneringen fra 4.div. til elitedivision.

Jeg blev i 2018 uddannet kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet, hvilket har lært mig en masse omkring coaching, talentudvikling og kroppens fysiske formåen. Siden har jeg arbejdet som idrætslærer på en folkeskole. Det mener jeg har givet mig en masse værdifuld viden og erfaring, som jeg kan bringe videre.

Jeg brænder for golfsporten, både det tekniske, fysiske og mentale aspekt. Min motivation ved at være træner er at se en forbedring hos den enkelte spiller, uanset alder og niveau. Jeg elsker at lære fra mig og det gør mig glad at se spillere lykkedes med golfen. Jeg er ambitiøs, omhyggelig, hjælpsom og altid glad og positiv.

Jeg ser meget frem til 2019 sæsonen, med masser af gode oplevelser på træningsanlægget og på banen.

Kig ind i shoppen til en snak om dit golf – vi er altid klar til at servicere dig – velkommen i Proshoppen Ørnehøj GK.

PGA Træner Tommy Bitsch.