2020-03-18

Nyhedsbrev den 18. marts

Lukning af banen.

Som følge af Covid-19 følger Ørnehøj Golfklub DGU´s anbefalinger og lukker nu også for spil på banen. DGU har sendt følgende nyhedsbrev:

Dansk Golf Union anbefaler derfor, at golfklubberne lukker deres klubhuse, indstiller spillet på golfbanerne og brugen af træningsfaciliteter, foreløbigt frem til 30. marts. Golfsporten må tage et samfundsansvar, og gøre alt hvad vi kan i denne svære situation og vi må alle huske på, at golf ikke er en nødvendighed.

Tiderne frem til den 30. marts er derfor slettet i Golfbox.

Den faste greenkeeperstab vil i perioden stadig arbejde på at få banen gjort forårsklar. De vil gøre deres bedste, selv om der ikke være fuld bemanding i perioden.

Generalforsamling den 24. marts.

Bestyrelsen har besluttet, at generalforsamlingen udskydes indtil videre. Vi vil varsle en ny dato med det varsel, som er angivet i vedtægterne.

Arbejdsdag den 28. marts.

Arbejdsdagen er aflyst men vi håber at kunne finde en ny dato senere på foråret.

SGN/GNG

Der har i foråret været opbrud i SGN omkring ½ greenfee. Dette har betydet, at en del klubber har valgt, at etablere et nyt samarbejde omkring ½ greenfee. På mødet der blev afholdt den 12. februar i Hals Golfklub, deltog der de klubber som fortsat ønsker at være med til at bibeholde aftalen om ½ greenfee. Dette har udmundet sig i at der p.t. er 18 klubber med i det nye GNG samarbejde(Greenfeeaftale Nordjyske Golfklubber).

Det betyder at: Aalborg Golf Klub, Aabybro Golfklub, Brønderslev Golfklub, Frederikshavn Golf Klub, Hals Golf Klub, Himmerland Golf Klub, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Golfklubben Hvide Klit, Jammerbugtens Golfklub, Læsø Seaside Golf Klub, Mariagerfjord Golfklub, Nordvestjysk Golfklub, Sebber Kloster Golf Klub, Sindal Golfklub, Sæby Golfklub, Øland Golfklub og Ørnehøj Golfklub

Kontaktmuligheder frem til 30. marts

Kontoret arbejder hjemmefra i den periode, det er altid muligt at sende en mail på: mail@gistrupgolf.dk

Vi håber at vi igen er klar til at åbne for spil m.v. efter den 30. marts, og indtil da:

pas godt på jer selv.