2020-04-16

Nyhedsbrev den 16. april

Efter at DGU  tirsdag den 14. april kom med nye anbefalinger, besluttede bestyrelsen på bestyrelsesmødet i tirsdags at følgende er gældende i Ørnehøj Golfklub:

Gælder fra den 15. april:

Private runder: der er åbnet op for 4-bolde, herunder også for greenfee spillere og 4Golf. Når man booker tiden vil der være en ”popup” med teksten:
HUSK spil på banen foregår blandt spillere fra samme husstand eller med faste spillemakkere. Bestyrelsen forbeholder sig retten til at gå tilbage til 2-bolde, såfremt reglen ikke overholdes.
Hvis der ikke er rettet henvendelse til den der har oprettet tiden og fået accept, så har den der har oprettet tiden, ret til at afvise ved 1. tee.

Ankomst: til golfbanen sker tidligst 10 min. før reserveret starttid. Greenfee spillere og 4Golf skal bekræfte tiderne. Greenfee spillerne bedes overføre penge på mobilepay 78487, eller på konto 6688 13827141.

Scorekort: blanke scorekort til 18 og 9 huls banen skal  hentes ved starterhus. Her kan man se sammensætningen af banerne.

Banen: flaget forbliver i hullet og må ikke røres. Riverne er fjernes og bunkeres spilles som waste area, husk at udjævne fodspor inden du forlader bunker. Skraldespande er tillukket, så husk at tage en pose med hjemmefra til affald, dette gælder også teestumper.

Ophold: i klubhuset eller i gården er ikke tilladt efter endt runde.

Gælder først fra fredag den 17. april:

Puttebanen:  Der må max være 5 spillere ad gangen. Flagene er fjernet. Kun brug af egne bolde. Husk at lave andre komme til hvis der er nogen der venter.

Indspilsgreenen: Der må max være 5 spillere ad gangen. Flagene er fjernet. Kun brug af egne bolde. Husk at lade andre komme til hvis der er nogen der venter.

Driving Range: Der må max være 10 spillere ad gangen. Her skal man selv medbringe håndsprit idet man bruger kurve og bolde. Hvis der er kø til driving range, skal man efter at have slået 1 spand bolde, vige pladsen til næste i køen.

Toiletter: der vil blive åbnet for toiletterne ved greenfee området.

DGU’s seneste anbefaling kan i fulde ordlyd læses her:

Pas godt på jer selv.