Juniorklubben i Ørnehøj Golfklub

JUNIORAFDELINGEN/UDVALGET

Som junior i Ørnehøj Golfklub er du automatisk medlem af Juniorklubben indtil du er over 18 år.
Vi træner hver mandag fra kl 16.00 – 20.00 (inddelt efter alder og niveau) på driving rangen. Det er klubbens træner Tommy Bitsch og assistenttræner Steffen Østergaard, der lærer dig at spille golf.

Om torsdagen er der Juniormatch fra 16.30  9 huls banen. Det er Tommy og Steffen der beslutter, hvornår du er klar til at spille banetræning. Når du er klar  til det, hjælper forældre og juniorudvalget dig med at lære at spille på banen. for at deltage skal man tilmelde sig via golfbox.

Husk at komme i god tid til matchen, så du kan få dit  scorekort, og se hvem du skal gå sammen med og få varmet op. Vi spiller max 9 huller og kan du ikke gå 9 huller endnu, så finder vi ud af det.

Du behøver ikke have forældre med, når vi spiller match, men spiller de selv golf og har lyst til at hjælpe med at guide jer rundt på banen er de selvfølgelig velkommen.

Her er det en fra juniorudvalget der står for det.

Du kan se en oversigt over alle aktiviteter og også se hvem der står for banetræningen i kalenderen på opslagstavlen i klubben og på hjemmesiden.

I juniorklubben arbejder vi hårdt på at alle har det godt og synes det er sjovt at spille golf. Hvis du har spørgsmål så gå endelig til de voksne omkring holdet  for vi vil alle sammen rigtigt gerne hjælpe dig!!

Juniorudvalget

Juniorudvalget er de voksne som arrangerer forskellige aktiviteter for juniorklubben og du vil ofte møde en eller flere til både træning og match.

I øjeblikket består juniorudvalget af

 • Træner Tommy Bitsch,
 • Udvalgsansvarlig og referent: Morten Buus Larsen,
 • Turneringsansvarlig (JDT, Kreds osv.): Morten Buus Larsen,
 • Banetræning: Mogens Mersholm og Preben Sørensen.
 • Ansvarlig for kommunikation (FB og hjemmeside): Mogens Mersholm
 • Økonomiansvarlig: Morten Buus Larsen.

Kontaktoplysninger:

 • Tommy Bitsch –  98 31 00 30 – tommybitsch27@gmail.com
 • Morten Buus Larsen – 22695510 – mb@tlbyg.dk
 • Preben Sørensen – 51882189 – golfpreben@gmail.com
 • Mogens Mersholm – 22447901 – mogens@mersholm.dk
 • Thomas Dybro – – dybro.thomas@gmail.com

Vi har en hjemmeside i golfklubben og her kan du finde rigtigt mange forskellige oplysninger. Søg på www.ornehojgolfklub.dk  Her kan du finde vores side under Klubben i klubben.. Her har vi vores egen side Juniorklubben.

Da hjemmesiden er helt ny kan det godt være, at du ikke kan finde svar på alt hvad du søger, men så kommer du bare og spørger, så hjælper vi dig gerne.

Vi har også vores egen facebookgruppe som hedder Ørnehøj Golfklubs Juniorafdeling. Her må du meget gerne anmode om adgang (eller bede dine forældre om det ). Her kommer der også løbende informationer om match, træning og billeder fra vores forskellige arrangementer.

Du er velkommen til 2-3 prøvetræninger inden du melder dig ind i klubben. Du kan låne udstyr ved at kontakte Tommy. Hvis du ønsker at melde dig ind i klubben skal du kontakte Mads eller Lise på kontoret: Gammel Lundegårde 70, 9260 Gistrup. Tlf.  98 31 43 44

Træning 2023

Vi træner hver mandag i følgende hold:

hold 1, kl. 17.00-18.00
hold 2, kl. 18.00 – 19.00(pigehold)
hold 3, kl. 19.00 – 20.00

Er du ny spiller møder du bare op kl. 17.00.

Velkommen

Juniorkalender for 2023

Klik her for at se kalenderen for 2023: Kalender 2023 Ørnehøj Junior