Sponsorer i Dameklubben

                                                                            

 

 

                              

                                            

 

 

   

Dameklubben 2022

Sæsonen begynder 6 april 2022

Kom og vær med i vores hyggelige golfklub for damer

Hvem                                

 • Alle Damer med max 54 i handicap er velkomne

Du får

 • Turnering hver onsdag med andre søde damer
 • Golftider fra kl. 9 – 9.45 og kl. 16.00 – 16.45 – men du kan spille på alle tidspunkter om onsdagen
 • Onsdagstiderne, som ikke bliver booket, bliver frigivet kl. 24 mandag aften, så andre kan bruge dem
 • Præmieaftner – hvor vi hygger os med bl.a. modeshow, vinsmagning, fælles mad og præmier til 1-2-3. pladser i A-B-C rækken og nærmest hul fra hver onsdagsmatch
 • Venskabsmatcher – forår og efterår  – med Aabybro Dameklub
 • Fælles lørdags golf udflugt
 • ”Årets golfer” – Vi spiller om årets golfer hver onsdag, på nær de onsdage med specialmatcher og 9 huls matcher. Når sæsonen er slut, vælges de 5 onsdage ud med flest tilmeldte damer, og vi har årets golfer i både A +B+C rækkerne
 • Mentorordning for nye medlemmer

Husk

 • Vores turneringstider er onsdag kl. 09-09.45 og kl. 15.15-16.30
 • Seneste tilmelding til onsdagsmatch er kl. 12 dagen før
 • Til morgentiderne er seneste mødetidspunkt kl. 08.45, hvor scorekortene blandes og der sættes hold

Kontingent

 • 300 kr. – som bedes indbetalt på netbank inden den 1. april 2022
 • Sparekassen Kronjylland på konto: 6688 13961700
 • Følgende oplysninger skal udfyldes og sendes via mail til:

                            

               Helle Andersen, mail: hellefa81@gmail.com

Emne: Tilmelding til Dameklubben 2022

Navn:

Tlf. nr.

Fødselsdags: (ddmmåååå)

Handicap:

På hjemmesiden: https://www.ornehojgolfklub.dk/dameklubben kan du holde dig orienteret om, hvad der sker i Dameklubben og se hele Matchprogrammet.

Dameklubben har ligeledes en gruppe på Facebook: Ørnehøj Dameklub.

Vel mødt til den nye sæson i Dameklubben

 

Bestyrelsen

Velkommen i Ørnehøj Dameklub

Velkommen

I Ørnehøj Dameklub

2022

 

Du er velkommen i Dameklubben med handicap 54 eller derunder. I 2021 var vi 121 medlemmer.

Årskontingentet er 300,- kr.  Tilmelding til Dameklubben sker ved indbetaling på konto 6688-13961700 og du sender en mail med dine personlige oplysninger til vores kasserer Helle Andersen. Se nærmere på vores hjemmesiden og nedenfor.

Matchdag er onsdag. Dameklubben har tider fra kl. 9-9.45 og kl. 16.00 – 16.45.

Tilmelding til onsdagsmatch foregår på Golfbox, og man melder sig også til matchen under ”Klubturnering”. Hvis man melder sig på tiderne fra kl. 9.00 – 9.45, skal man deltage i lodtrækningen. Vi mødes senest kl. 8.45 til lodtrækning, hvor scorekortene blandes og deles ud. Hvis de tildelte tider er bookede, er det altid muligt at booke en boldrende på touchskærmen.

Hvis man ikke er interesseret i at deltage i de tællende matcher, må man booke tider uden for disse tidsrum.

Matchkalenderen findes på hjemmesiden. Desuden hænger den på vores opslagstavle i klubhuset. Det er medlemmernes eget ansvar at holde sig orienteret om sløjfe, spilleform mm.

Score indtaster man selv. Alle som er tilmeldt matchen vil modtage et link. Mailen med linket bliver sendt til den mailadresse, som du har registreret dig med under din profil på Golfbox, så kontrollér, at den er korrekt. Linket kan man trykke på fra sin telefon eller sin pc, og så er man der, hvor man kan taste sin score for dagen (tidspunktet der er angivet i linket er UDEN betydning). Scoren (antal slag) skal indtastes inden kl. 22.00 onsdag aften. Husk at tjekke at din score passer. Der kommer ikke en kvittering for endt indtastning.

Indtastningen skal være sket senest kl. 22 på spilledagen. Matchen lukkes kl 22.

Nærmest flaget på par 3-hullerne ( 3-5-8-12-15-20-21-24) og nærmest flaget i 3 på par 4 huller (9-17-27) og samt birdies indberettes ligeledes seneste kl 22 på spilledagen til Kirsten Salk på sms – tlf. 30260176 med medlemsnummer, navn, hul og afstand.

Og kun hvis I er tilmeldt matchen.

Vi er opdelt i 3 rækker efter handicap. Der er præmier hver spilledag til de 3 bedste i hver række, samt nærmest flaget på par 3 hullerne og tættest flaget i 3 slag på de tre nævnte par 4 huller. Når vi spiller holdmatch er der holdpræmier.

Præmierne udleveres på de 4 præmieaftener vi har på en sæson. På præmieaftenerne spilles forskellige former for match over 9 huller  – og foruden spisning kl. 19, er der forskellige former for aktiviteter – modeshow – hygge/bytte – regelaften m.v.

Venskabsklub. Vi er venskabsklub med Aabybro Dameklub. Vi har pokalmatcher 2 gange om året, på skift i klubberne. Disse arrangementer afvikles også om onsdagen.

Årets golfer. Vi spiller også om at blive ”årets golfer” om onsdagen.

Udflugt. Der er udflugt en gang om året til forskellige golfklubber – i år til Mariagerfjord Golfklub. Når vi er på udflugt, er der ingen match hjemme.

Kønnenes kamp spilles mod Herreklubben en lørdag i juni – arrangøren er den klub, der vandt året før.

Generalforsamling afvikles i begyndelsen af oktober.

Vi har ovenfor prøvet at beskrive, hvordan tingene fungerer i Dameklubben – men som ny har du måske spørgsmål til ” en masse andre ting”. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en mentor, der vil følge dig i de første 2-3 matcher. Det gælder uanset hvornår på dagen, du vil spille. Formålet er at få dig til at føle dig hjemme i Dameklubben. Hvis du ønsker en mentor, finder vi en til dig.

Velkommen i Ørnehøj Dameklub

Formand: Ida Østrup
Ida.oestrup@gmail.com 20626077
Næstformand: Kirsten Hedeman Salk
kirstenhedeman@hotmail.com 30260176
Kasserer: Helle Fanøe Andersen
Hellefa81@gmail.com 28909739
Sekretær: Elisabeth Vienberg
e.vienberg@live.dk 23828080
Scorekort ansvarlig: Anette Tomra
tomragug@gmail.com 20564161
Suppleant: Ena Hübertz
  enaengelby@gmail.com 23384477

 

Dameklubben               ornehojdameklub@outlook.dk

Referat af generalforsamlingen den 2. oktober 2021

Referat af Dameklubbens generalforsamling

den 2. oktober 2021

Punkt 1.  Valg af dirigent og referent

Lisa Bergmos blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Marianne Brink blev valgt som referent.

Punkt 2.  Formandens beretning

 Formanden indledte beretningen med at byde velkommen til de 55 damer, der deltog i generalforsamling og afslutning.

Så er der gået endnu en golfsæson, og i år har vi trods alt spillet golf, dog uden at kunne mødes så ofte i begyndelsen. Sæsonen indledtes efter påske den 7. april.

Dameklubben har 124 medlemmer, og heraf 20 helt nye damer, og 13 tidligere medlemmer, som er vendt tilbage samt 3 nye damer fra kaninklubben. I gennemsnit har 55 damer spillet matcher om onsdagen, med flest damer den 28. april nemlig 78 damer. I 2021 har Dameklubben haft 22 matcher mod 24 onsdagsmatcher i 2020. Der er spillet i alt slags vejr, og der er flest deltagere, når der er godt vejr. I alt har der været ca. 1242 damematcher.

Der har været uddelt præmier til første-, anden- og tredjepladserne i alle rækker, på alle par 3 hullerne + hullerne S9-G8-L9 i 3 slag, uanset hvor mange der har været ude at spille samt birdiebolde.

I den forbindelse skal der lyde en stor tak til vores sponsorer, som er

 

       Hul        Sponsor
S2 Storvorde Fysioterapi
S5 Molbjerg Service
S8 Proshoppen
S9 Sparekassen Kronjylland
G3 Mums i Gug
G6 Cafe Ørnereden
G8 Botex i 3 slag (8 stk. præmier)
L2 Meny Kennedy
L3 Slagteren & Kokken Gistrup
L6 Fibertex
L9 Gardin Lis
Øvrige sponsorer La Novia – Blomster Krukken – Nordjyske Bank – Gitte Bech Keramik

 

Dameklubben har udleveret 205 første-, anden- og tredjepræmier + 121 hul præmier + 59 holdpræmier + 3 puttepræmier og ca. 80 birdiebolde, i alt 468 præmier. Fra Formandens side var der et ønske om at man ikke skal skrive/måle, når man ikke er tilmeldt matchen.

Bestyrelsen har afholdt 4 bestyrelsesmøder.

Der har ikke været Pink Cup i år, men til gengæld Åben Damedag onsdag den 8. september med 126 tilmeldte damer. Det gik godt og alle var glade og tilfredse. A rækken blev vundet af to Ørnehøj damer nemlig Bente Johansen og Mette Jokumsen og det samme var tilfældet i B rækken, hvor Anette Tomra og Dorte Nielsen vandt. Tak til udvalget som bestod af Elisabeth Wienberg, Ida Østrup Olsen, Kirsten Salk, Lisa bergmos og Marianne Brink.

Sommerudflugten fandt sted i uge 28 nemlig onsdag den 8. juli og gik til Sebber, hvor 44 damer deltog fra Ørnehøj og havde en dejlig eftermiddag på en rigtig varm sommerdag. Udflugten kostede kun 100 kr. pr. deltager inkl. et glas vin og hvor dameklubben var vært ved 2 stk. smørrebrød.

Venskabsmatchen mod Åbybro blev afviklet den 18. august, hvor 27 damer stillede op. Det var en rigtig hyggelig dag, men desværre fik vi ikke pokalen med hjem – vi tager den næste gang.

Der har i år været 3 præmieaftener med speciel 9-huls matcher. Den første præmieaften var den 18. juni, hvor der var vildt mange præmier, som skulle uddeles. Samme aften var der modeshow fra Proshoppen med Karin Christensen som konferencier og med vores egne modeller, nemlig Louise Nielsen, Anette Tomra, Helle Andersen og ikke mindst Lasse. Den næste præmieaften var den 11. august mens den tredje og sidste præmieaften var den 15. september. Her var der modeshow fra La Novia med vores egne modeller, og det var Helle Andersen, Marianne Brink, Louise Nielsen og Ida Østrup Olsen.

Kønnenes kamp springer vi let henover. Formanden vil kalde det uafgjort for herrerne vandt med så lidt som 0,03 points forskel! Igen i år havde Formanden to sange med; den vi synger for herrerne og den herrerne skal synge for os når vi vinder.

Vi har i år spillet om årets golfer på alle almindelige onsdage og finder lidt senere ud hvem det bliver i år.

Igen i år har Dameklubben givet 3 gavekort til nye damer fra kaninklubben (som ikke tidligere har været medlem af Dameklubben).

Fra Dameklubbens side skal der lyde ens stor tak til kontoret for al hjælp i årets løb.

Dameklubben vil også gerne sige tak til alle jer, der har deltaget i vores arrangementer, og stor tak for de input vi har fået.

Til slut takkede Gitte damerne i bestyrelsen for det super gode samarbejde, hvor der har været en god opgavefordeling, hygge og ikke mindst har medlemmerne haft det rigtig godt med hinanden. Gitte takkede også suppleant og revisor for et godt samarbejde i året, der er gået. Det er vemodigt, men tid til at takke af, og nye damer må komme til og gøre det på deres måde.

Fra Generalforsamlingen lød der en stor tak til bestyrelsen for deres store og gode arbejde med stort bifald.

 Punkt 3. Fremlæggelse af regnskab

Regnskab (1.10.2020-30.09.2021) blev fremlagt i kopi, som blev godkendt. Årets overskud udgør 10363,95 kr. Lene Christoffersen spurgte om der var planer for brug af overskuddet og opfordrede den nye bestyrelse til at tage stilling til dette fremadrettet.

Punkt 4. Næste års kontingent

Bestyrelsen indstillede, at fastholde kontingentsatsen på 300 kr., hvilket Generalforsamlingen vedtog.

Punkt 5. Valg af bestyrelsen

På valg til bestyrelsen er Hanne Bjerring, Karin Christensen og Susanne Jensen, som ikke ønsker genvalg. Derudover ønsker Gitte Bech at træde ud af bestyrelsen før tid, da Gitte ikke længere har den fornødne tid. Husk derfor på, at den som vælges som formand kun sidder for et år.

Som nye bestyrelsesmedlemmer valgtes Elisabeth Wienberg, Helle Andersen, Ida Østrup Olsen og Kirsten Salk.

Punkt 6. Valg af suppleant.

Som ny suppleant valgtes Ena Hübertz, da Marianne Brink ikke ønsker genvalg.

Punkt 7. Valg af revisor

Dorthe Christiansen genvælges.

Punkt 8. Indkomne forslag

Der er ingen indkomne forslag.

Punkt 9. Eventuelt

Det giver anledning til undren, at herrer kan booke boldrenden i Dameklubbens tider? Lisa Bergmos foreslog, at den nye bestyrelse tager dette punkt med til det årlige stormøde, der holdes med klubberne i klubben i december.

Forslag fra Lisa Bergmos om at Electric genindføres. Det har tidligere været et stort arbejde at ajourføre manuelt, og det bør derfor undersøges om det evt. kan gøres elektronisk.

En god ting, der er sket i Coronatiden, er at man nu selv indberetter sin score.

MB/02.10.2021

Billeder Dameklubben

Billeder:

Klik her for at se billederne fra Modeshow Proshoppen april 2018: Modeshow Proshoppen april 2018

Klik her for at se billederne fra generalforsamlingen okt. 2017: Generalforsamlingen okt. 2017

Klik her for at se billederne fra Modeshow Lanovia sept. 2017: Lanovia sept. 2017

Klik her for at se billederne fra Venskabsmatch mod Aabybro aug. 2017: Venskabsmatch mod Aabybro aug. 2017

Klik her for at se billederne fra åben damedag 2017: https://goo.gl/photos/TnDgppXaSAjozG6x8

Weekendtur til Blokhus 2016

Venskabsmatch i Aabybro 2016

julefrokost 2014

Venskabsmatch mod Aabybro 2015

Tur til Hvalpsund 2015

Modeshow LaNovia 2015

Vedtægter

Klik her for at se vedtægterne for dameklubben:  Ørnehøj Dameklub vedtægter

Pink Cup den 1. juni 2022

                   

Turnering 01.06 2022

 

Dette er en landsdækkende turnering, hvor mach-fee går ubeskåret til forskning m.v., i brystkræft.

Hver 9. kvinde i Danmark rammes årligt af brystkræft

Pink Cup kan spilles af alle medlemmer af Ørnehøj Golfklub, både damer og herrer.

Tilmelding til Match-fee er 200 kr. som betales via konto 6688-13961700

eller MobilPay 3597gf senest den 30. maj 2022 kl. 12:00 – husk at anføre dit medlemsnummer.

Yderligere information, se turneringsinfo på Golf Box.

Turneringen er med løbende start og kan spilles hele onsdagen den 1. juni 2022.

HUSK TIDSBESTILLING.

Gør dagen festlig. Mød op i pink bluse eller andet der viser I spiller Pink cup.

Alle spiller stableford over 18 huller fra rød tee.

Der spilles i 3 rækker, damerne spiller en A og B række, men kun en række for herrerne, med fine præmier fra forskellige sponsorer.

Der er præmie for nærmest hullet på par 3 hullerne.

Der er præmie for Nærmest Stregen på s3 for damer og herrer.

Ved hole-in-one vinder du 12 flasker vin og klubbens indsamlingsresultat øges med 25.000 kr.

Vinderne af A og B rækken kan gå videre til landsfinalen i september.