Sponsorer i Dameklubben

                                                                            

 

 

                              

                                            

 

 

   

Dameklubben 2023

Kære nuværende og nye medlemmer af Ørnehøj dameklub

Sæsonen begynder 29. marts 2023

Kom og vær med i vores hyggelige golfklub for damer

 

Hvem                                

 • Alle Damer med max 54 i handicap er velkomne

 Du får

 • Turnering hver onsdag med andre søde damer
 • Golftider fra kl. 9 – 9.45 og kl. 16.00 – 16.45; men du kan spille på alle tidspunkter om onsdagen
 • Onsdagstiderne, som ikke bliver booket, bliver frigivet kl. 24 mandag aften, så andre kan bruge dem
 • Præmieaftener – Vi hygger os med bl.a. modeshow, vinsmagning, lopper, regelundervisning, fælles mad og præmier til 1-2-3. pladser i A-B-C rækken og nærmest hul fra hver onsdagsmatch
 • Fælles lørdags golf udflugt
 • Weekendudflugt
 • ”Årets golfer” – Vi spiller om årets golfer hver onsdag, på nær de onsdage med specialmatcher og 9 huls matcher. Når sæsonen er slut, vælges de 5 onsdage ud med flest tilmeldte damer, og vi har årets golfer i både A+B+C rækkerne
 • Mentorordning for nye medlemmer

 Husk

 • Vores turneringstider er onsdag kl. 09 – 09.45 og kl. 16.00 -16.45
 • Seneste tilmelding til onsdagsmatch er kl. 12 dagen før
 • Til morgentiderne er seneste mødetidspunkt kl. 08.45, hvor scorekortene blandes og der sættes hold

 Kontingent

 • 300 kr. – som bedes indbetalt på netbank inden den 17. marts 2023
 • Sparekassen Kronjylland på konto: 6688 13961700
 • Følgende oplysninger skal udfyldes og sendes via mail til:

           

Helle Andersen, mail: hellefa81@gmail.com

Emne: Tilmelding til Dameklubben 2023

Navn:

Tlf. nr.

Fødselsdags: (ddmmåååå)

Handicap:

På hjemmesiden: https://www.ornehojgolfklub.dk/dameklubben kan du holde dig orienteret om, hvad der sker i Dameklubben og se hele Matchprogrammet.

Dameklubben har ligeledes en gruppe på Facebook: Ørnehøj Dameklub.

 

Vel mødt til en ny golfsæson i Dameklubben

Velkommen i Ørnehøj Dameklub

Velkommen

I Ørnehøj Dameklub

2023

Du er velkommen i Dameklubben med handicap 54 eller derunder. I 2022 var vi 136 medlemmer.

Årskontingentet er 300 kr.

Tilmelding til Dameklubben sker ved indbetaling på konto 6688-13961700 og du sender en mail med dine personlige oplysninger til vores kasserer Helle Andersen. Se nærmere på vores hjemmesiden og nedenfor.

Matchdag er onsdag. Dameklubben har tider fra kl. 9-9.45 og kl. 16.00 -16.45.

Tilmelding til onsdagsmatch foretages på Golfbox, og OGSÅ under ”Klubturnering”. Hvis man melder sig på tiderne fra kl. 9.00 – 9.45, skal man deltage i lodtrækningen. Vi mødes senest kl. 8.45 til lodtrækning, hvor scorekortene blandes og deles ud. Hvis de tildelte tider er bookede, er det altid muligt at booke en Boldrende på Touchskærmen.

Hvis man ikke er interesseret i at deltage i de tællende matcher, må man booke tider uden for disse tidsrum.

Matchkalenderen findes på hjemmesiden. Desuden hænger den på vores opslagstavle i klubhuset. Det er medlemmernes eget ansvar at holde sig orienteret om sløjfe, spilleform mm.

Vi er opdelt i 3 rækker efter handicap. Der er præmier hver spilledag til de 3 bedste i hver række, samt nærmest flaget på par 3 hullerne og tættest flaget i 3 slag på de tre nævnte par 4 huller. Når vi spiller holdmatch er der holdpræmier.

Score indtaster man selv. Alle som er tilmeldt matchen vil modtage et link. Mailen med linket bliver sendt til den mailadresse, som du har registreret dig med under din profil på Golfbox, så kontrollér, at den er korrekt. Linket kan man trykke på fra sin telefon eller sin pc, og så er man der, hvor man kan taste sin score for dagen (tidspunktet der er angivet i linket er UDEN betydning). Scoren (antal slag) skal indtastes inden kl. 21.30 onsdag aften. Husk at tjekke, at din score passer. Der kommer ikke en kvittering for endt indtastning.

 

Indtastningen skal være sket senest kl. 21.30 på spilledagen. Matchen lukkes kl 21.30.

Nærmest flaget på par 3-hullerne ( 3-5-8-12-15-20-21-24) og nærmest flaget i 3 på par 4 huller (9-17-27) og samt birdies indberettes ligeledes seneste kl 21.30 på spilledagen til Kirsten Salk på sms – tlf. 30260176 med medlemsnummer, navn, hul og afstand.

Og kun hvis I er tilmeldt matchen.

Præmierne udleveres på de 5 præmieaftener vi har på en sæson. På præmieaftenerne spilles forskellige former for match over 9 huller  – og foruden spisning kl. 19, er der forskellige former for aktiviteter – modeshow – hygge/bytte – regelaften – vinsmagning m.v.

Årets golfer. Vi spiller også om at blive ”årets golfer” om onsdagen.

Udflugt. Der er udflugt en gang om året til forskellige golfklubber. I 2023 er det den 29. april. Når vi er på udflugt, er der ingen match hjemme.

Desuden arrangeres der en weekendtur den 19-20 august.

 

Kønnenes Kamp spilles mod Herreklubben lørdag den 3. Juni. Herreklubben er  arrangør, da de vandt i 2022.

Pink Cup /Åben Damedag. Disse to turneringer afvikles hvert andet år.

I 2023 afholder vi Åben Damedag den 31. Maj. I 2024 er vi tilmeldt Pink Cup.

Jubilæum. I 2023 fejrer Dameklubben 30 års jubilæum. Det fejres den 10 juni 2023 med turnering og fest.

Generalforsamling afvikles den 7. oktober.

Vi har ovenfor prøvet at beskrive, hvordan tingene fungerer i Dameklubben – men som ny har du måske spørgsmål til ” en masse andre ting”. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en mentor, der vil følge dig i de første 2-3 matcher. Det gælder uanset, hvornår på dagen, du vil spille. Formålet er at få dig til at føle dig hjemme i Dameklubben. Hvis du ønsker en mentor, finder vi en til dig.

 

Formand Ida Østrup

ida.oestrup@gmail.com

  20626077
Næstformand Kirsten Hedeman Salk

kirstenhedeman@hotmail.com

30260176
Kasserer Helle Fanøe Andersen

Hellefa81@gmail.com

28909739
Sekretær Elisabeth Vienberg

e.vienberg@live.dk

23828080
Scorekort ansvarlig Lene Huus

huus@stofanet.dk

20192999
Suppleanter

 

Ena Hübertz

enaengelby@gmail.com

23384477
Inger Brøner

uffe.inger@live.dk

28263508

 

     Dameklubben                          ornehojdameklub@outlook.dk

 

 

Velkommen i Ørnehøj Dameklub

Referat af generalforsamlingen den 1. oktober 2022

 

Referat af Dameklubbens generalforsamling

den 1. oktober 2022

 

Punkt 1.  Valg af dirigent og referent

Lisa Bergmos blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Marianne Brink blev valgt som referent.

Punkt 2.  Formandens beretning

Formanden indledte beretningen med at byde velkommen til Dameklubbens sidste officielle golfdag og dermed til de 49 damer, der deltog i Generalforsamlingen i Ørnehøj Dameklub 2022.

Sikke en dejlig golfsæson vi har haft. Vejret har været med os stort set alle onsdage og points har da også myldret ind på kontoen for de allerfleste. Det nye pointsystem har betydet en ny og anden form for regulering af handicap, så selv om man har scoret mange points, er man ikke automatisk gået ned. Så har vi da haft noget af tale om! Men mon ikke de fleste er landet der, ”hvor de retmæssigt hører til”? Og det er efterhånden uproblematisk at indtaste score.

Vi har i år været 136 medlemmer. Det er vi tilfredse med, men vi ønsker os flere. Så har I potentielle medlemmer i kikkerten, skal de vide, at de er meget velkomne. Vi har indtryk af og der er tilkendegivelser i forhold til at mentorordningen til de nye medlemmer i Dameklubben er et godt tilbud – og kan det gøres bedre, hører vi gerne. I øvrigt tusind tak til dem, der har stillet sig til rådighed og ”hjulpet” de nye ind i kredsen.

Året begyndte med en aflyst åbningsmatch med 70 tilmeldte, men på grund af vejret intet golfspil. Men til gengæld blev det en fin og hyggelig første præmieaften med modeopvisning fra Proshoppen. Tak til Gitte og Irma, som rykkede ud og gav aftenen endnu en vinkel.

 

Siden har der hver onsdag været stor tilslutning til onsdagsmatcherne og den 4. maj, hvor der spille allerflest, var der 74 damer ude at golfe. Vi har afholdt forskellige former for matcher. Foruden vores hjemlige onsdagsmatcher har programmet været krydret med diverse arrangementer.

Udflugt

Den 30. april tog vi til Mariagerfjord golfklub – 34 friske kvinder – og sikke en hyggelig tur vi havde, hvor vejret var med os. Vi sang, grinede og spillede golf med slag der gik til højre, venstre og forsvandt ind i skoven.

 

Pink Cup

Pink Cup den 1. juni havde over 101 tilmeldte (77 kvinder og 24 mænd) og blev afholdt i det fineste golfvejr. Et flot og velorganiseret arrangement. Udover at flere brændte golfbanen af blev der solgt diverse små lækre sager iblandet små gættekonkurrencer. At Gerda Jensen peakede med ”hole-in-one” gjorde bestemt ikke dagen ringere. Vi sendte 50.210 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Tusind tak til Pink Cup udvalget bestående af Susanne A. Jensen, Inger Brøner, Hanne Bjerring, Lis Ovesen og Lise Meilstrup. Konklusionen er at kræfterne skal sættes ind på at få så mange deltagere som muligt til at tilmelde sig. De fleste penge kom fra greenfee…..og det mindste arbejde. Vi satser på at gentage successen om to år, så Gerda hold dig varm.

Venskabsmatcher med Aabybro

Venskabsmatchen blev afholdt den 8. juni i Aabybro – atter med flot solskinsvejr. Aabybropigerne brillerede og indkasserede atter pokalen. En rigtig hyggelig dag, hvor der var 38 damer fra Ørnehøj.

Returmatchen den 24. august i Ørnehøj endte ud med at Aabybro valgte at trække sig som venskabsklub, hvilket de begrundede med, at de er en lille klub på mindre end 30 damer og at en del er ældre og synes det er for sent at køre hjem efter venskabsmatch her i Ørnehøj. De stillede med 9 damer.

Hvorvidt vi i Ørnehøj Dameklub skal søge efter en ny venskabsklub overvejes. Der er nævnt alternative tiltag i stedet som også overvejes.

Kønnenes Kamp

Kønnenes Kamp den 25. juni tabte vi. Ja ja – nævnes skal det jo – men vi tabte atter. Vi deltog blot 19 damer og 27 mænd.

Klubmatch den 21.august

Vi havde opgaver til klubmatchen den 21. august, hvor vi uddelte scorekort og præmier.

Præmieaftener

Der har været planlagt fem præmieaftener: 6. april, 11. maj, 15. juni, 10. august og 14. september.

Der er uddelt i alt 438 præmier i denne sæson; 125 hulpræmier, 219 1., 2. og 3. præmier og 210

Birdiebolde. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til alle vores sponsorer.

Foruden uddeling af store mængder præmier har vi haft diverse indslag som f.eks.:

 • Modeshow fra Proshoppen
 • Regelaften med Jesper Andersen
 • Vinsmagning fra Meny
 • Sang og lopper
 • Modeshow fra La Novia for 10. gang

Der har været fin og stabil opbakning til vores præmieaftenener omkring 59-70 damer, men som nævnt indledningsvist er vi jo 136 medlemmer. Vi vil gerne have endnu flere til at deltage og håber, at man kan komme med input til at gøre disse aftener mere attraktive – alt fra struktur til indhold.

Årets golfer

Vi har på almindelige onsdage spillet om ”Årets golfer” – det afsløres om lidt.

Bestyrelsesmøder

Foruden det etablerende møde i oktober 2021 har vi afholdt fire bestyrelsesmøder samt løbende været i kontakt over Messenger. Desuden har vi anvendt mail til intern korrespondance. Det har fungeret fint.

Kontor

Tusind tak for hjælpen til Lisa Bergmos og Lise Jensen. Uden jeres hjælp kunne vi ikke have klaret diverse matcher. Tusind tak til jer.

Medlemmer

En stor tak til dameklubbens søde damer for stor opbakning og deltagelse i arrangementer. Også tak for søde sms’er, mails og små skulderklap. Det er dejligt, når vi mærker jer og det betyder alt sammen, at det er sjovere at komme onsdag efter onsdag.

Bestyrelsen

Bestyrelsen var jo nyvalgt. Heldigvis var Anette med fra tidligere og har været en stor hjælp. Også tak til Kirsten Salk, som tidligere har været med i Dameklubbens bestyrelse og dermed en dreven dame. Helle har været aktiv i Kaninklubben – ligesom Ena Hübertz som suppleant er dreven – og Elisabeth Vienberg har erfaring fra tidligere klub og så er der bare mig, der ingen erfaring har overhovedet. Jeg vil gerne lige rette en stor tak til jer. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende, jeg er rigtig glad for samarbejdet og er ganske tilfredsmed at kun Anette løber af pladsen.

Anette Tomra

På bestyrelsens vegne takkede Formanden Anette for flere års frivillig arbejde i Dameklubbens bestyrelse. Du er en knag, du er ordentlig, flittig og holder snor i tingene, du husker, du er en stille pige med det dybe vand. Må blot sige, at det har været en glæde at lære dig at kende og arbejde sammen med dig. Du skal have tak for din indsats. Vi vil savne dig, men har fuld respekt for at ting har en tid og at arbejdet og din familie – og ikke mindst dit lille barnebarn – venter på dig derhjemme.

Der var ingen som havde kommentarer til Formandens beretning ud over at der fra Generalforsamlingen lød der en stor tak til bestyrelsen for deres store og gode arbejde – med stort bifald.

 Punkt 3. Fremlæggelse af regnskab

Regnskab (1.10.2021-30.09.2022) blev fremlagt i kopi, som blev godkendt. Årets overskud udgør 3.574,80 kr. Formanden nævnte, at der er penge i kassen og det har været en lidt bevidst handling fra bestyrelsens side. Det er ikke meningen at samle for meget sammen, men da Dameklubben næste år fejrer 30 års jubilæum skal pengene ud og bruges på medlemmerne bl.a. hetil. Lene Christoffersen kommenterede, at det var dejligt at høre og foreslog, at Dameklubben kunne overveje en gave til Moderklubben.

Punkt 4. Næste års kontingent

Bestyrelsen indstillede, at fastholde kontingentsatsen på 300 kr., hvilket Generalforsamlingen vedtog.

Punkt 5. Valg af bestyrelsen

På valg til bestyrelsen er Ida Østrup og Anette Tomra. Sidstnævnte ønsker ikke genvalg. Lene Huss vil gerne stille op til bestyrelsen, og blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem, ligesom Ida Østrup genvælges.

Punkt 6. Valg af suppleant.

Som suppleant genvalgtes Ena Hübertz og som anden suppleant valgtes Inger Brøner.

Punkt 7. Valg af revisor

Dorthe Christiansen blev genvalgt.

Punkt 8. Indkomne forslag

Der er kommet følgende ændringsforslag til vores vedtægter for Ørnehøj Dameklub:

Punkt 1

Bestyrelsen består af 5 medlemmer, som vælges for 2 år, dog således at der vælges 2 i lige år og 3 i ulige år (2Bestyrelsen konstituerer sig selv. Suppleanten vælges hvert år, vedvalg til bestyrelsen har hvert medlem 1 stemme ved valghandlingen.)

Forslag:       Tallet 2 fjernes

Forslag.        Punktum indsættes og der begyndes med stort V

Ændringen blev vedtaget.

Punkt 2

Emner der ønskes behandlet på generalforsamling, skal læggesi damernes postkassen uge før.

Forslag:       Ændres til: sendes til: ornehojdameklub@outlook.dk.

Ændringen blev vedtaget.

Punkt 3

Ørnehøj Dameklub vil som primær informationskilde anvende hjemmeside, klubblad og opslagstavle

Forslag: Klubblad og opslagstavle slettes og erstattes af Facebook.

Gitte Bech gjorde opmærksom på, at ikke alle Dameklubbens medlemmer er på Facebook!

Den endelige tekst blev at … Ørnehøj Dameklub vil som primær informationskilde anvende hjemmeside, email og Facebook.

Punkt 4

Der ønskes indsættelse af sidetali dokumentet med vedtægter

Ændringen blev vedtaget.

Der er ikke kommet yderligere forslag ud over de ovennævnte fire forslag til vedtægtsændringer.

Formanden oplyste, at der kun er ymtet om hvorfor C-rækken ikke spiller slagspil, hvilket Generalforsamlingen kommenterede på. Et forslag gik ud på at indføre slagspil med modifikationer hvor der samles op efter 10 slag. Forslaget blev taget til efterretning af bestyrelsen, som arbejder videre hermed og bl.a. undersøger om denne form for slagspil med modifikationer er tilladt.

Punkt 9. Eventuelt

 Hanne Bjerring stillede forslag om man kunne overveje at øge handicapgrænsen for at undgå at man får nogle nye medlemmer, som ikke kender reglerne. Såfremt nye medlemmer ikke kender reglerne var der forslag om at de sendes tilbage til Kaninklubben. Hertil kommenterede Lise Bergmos, at i dag er nye medlemmer godt udlærte som kaniner. Der vil derfor ikke blive arbejdet videre med dette forslag.

Formanden nævnte, at Dameklubben næste år planlægger at indføre at scorekortene med underskrift af markør afleveres i Dameklubbens postkasse. Dette for at kunne tage nogle stikprøver som bl.a. Herreklubben også gør. Der vil ikke være tale om et krav, men en henstilling fra Dameklubbens side. Dette gav anledning til drøftelse. Dette punkt kunne så samtidig tale for at Dameklubbens postkasse ikke tages ned, da der tidligere under Punkt 8 blev spurgt ind til om det var nødvendigt at have postkassen i det hele taget. Ena Hübertz spurgte ind til scorekortene, som nogle vælger ikke at bytte og hvordan markerer vi så for hinanden? Det blev anført, at man i dag som regel stemmer af undervejs og når man kommer ind samt efterfølgende selv tjekker, at der er tastet rigtigt ind af såvel spiller som markør. Helle Pedersen nævnte, at hun ikke kan indtaste scores på hendes telefon. Der kom et forslag om at tage et billede med telefonen af scorekortet og så indtaste når hjemme efter matchen.

 

Formanden nævnte, at til næste år står Ørnehøj igen for at arrangere Åben Damedag, hvilket vi gør hvert andet år skiftevis med Rold. Der blev nedsat et udvalg bestående af Lisa Bergmos, Dorte Nielsen, Grethe Mortensen, Åse Rasmussen, Ena Hübertz og Marianne Brink.

Lene Christoffersen rettede en tak til bestyrelsen for nye spændende initiativer, hvilket har været rigtig godt.

Dirigenten kunne afslutningsvis konstatere, at Generalforsamlingen var afviklet og overstået i god ro og orden.

MB/01.10.2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeder Dameklubben

Billeder:

Klik her for at se billederne fra Modeshow Proshoppen april 2018: Modeshow Proshoppen april 2018

Klik her for at se billederne fra generalforsamlingen okt. 2017: Generalforsamlingen okt. 2017

Klik her for at se billederne fra Modeshow Lanovia sept. 2017: Lanovia sept. 2017

Klik her for at se billederne fra Venskabsmatch mod Aabybro aug. 2017: Venskabsmatch mod Aabybro aug. 2017

Klik her for at se billederne fra åben damedag 2017: https://goo.gl/photos/TnDgppXaSAjozG6x8

Weekendtur til Blokhus 2016

Venskabsmatch i Aabybro 2016

julefrokost 2014

Venskabsmatch mod Aabybro 2015

Tur til Hvalpsund 2015

Modeshow LaNovia 2015

Vedtægter

Klik her for at se vedtægterne for dameklubben:  Ørnehøj Dameklub Vedtægter revideret 01.10.22

Pink Cup den 1. juni 2022

                   

Turnering 01.06 2022

 

Dette er en landsdækkende turnering, hvor mach-fee går ubeskåret til forskning m.v., i brystkræft.

Hver 9. kvinde i Danmark rammes årligt af brystkræft

Pink Cup kan spilles af alle medlemmer af Ørnehøj Golfklub, både damer og herrer.

Tilmelding til Match-fee er 200 kr. som betales via konto 6688-13961700

eller MobilPay 3597gf senest den 30. maj 2022 kl. 12:00 – husk at anføre dit medlemsnummer.

Yderligere information, se turneringsinfo på Golf Box.

Turneringen er med løbende start og kan spilles hele onsdagen den 1. juni 2022.

HUSK TIDSBESTILLING.

Gør dagen festlig. Mød op i pink bluse eller andet der viser I spiller Pink cup.

Alle spiller stableford over 18 huller fra rød tee.

Der spilles i 3 rækker, damerne spiller en A og B række, men kun en række for herrerne, med fine præmier fra forskellige sponsorer.

Der er præmie for nærmest hullet på par 3 hullerne.

Der er præmie for Nærmest Stregen på s3 for damer og herrer.

Ved hole-in-one vinder du 12 flasker vin og klubbens indsamlingsresultat øges med 25.000 kr.

Vinderne af A og B rækken kan gå videre til landsfinalen i september.