2019-09-12

Afslutning på sponsorturneringen 2019

Afslutning på Sponsorturnering.

Der har været tilmeldt 11 hold i sponsorturneringen, matcherne blev spillet i to puljer. Der har været en række tætte kampe, gennem turneringen.

Vinderen af årets sponsorturnering blev MBK Catering v/Mikkel Bugstrup. Efter en tæt og spændende finalematch mod Flairmo v/Morten Nielsen, hvor resultatet efter de første 18 huller var lige 38-38, men hvor så MBK Catering tog stikket hjem på de 3 omspilshuller, som blev vundet med 7-4.

Klubben havde inviteret alle deltagerne til hygge med mad og præmieoverrækkelse den 10. september. De fremmødte var alle enige om at sponsorturneringen var en succes og håbede på, at der næste år var mulighed for at der var flere der kunne deltage.

Tak til:

Sparekassen Kronjylland, PlusPuds, Daneta, Storvorde Fysioterapi, Danske Bank, Kalkon, ICSkagen, Spar Nord, Flairmo og MBK Catering som i år havde mulighed for at deltage.

På billedet ses fra venstre: Preben Andersen(sponsorformand) Mikkel Bugstrup og Jørgen Christiansen(tovholder).