2020-03-12

Aflysninger pga.Covid-19 samt nye tiltag

DATO: 16.03.2020. På grund af Covid-19 virus er det ikke længere nødvendigt at bekræfte tider.Hvis du benytter skærmene i greenfee området SKAL du bruge håndsprit, både før og efter du har brugt skærmene og skrevet scorekort ud. Det vil være en rigtig god ide for dig og andre at du har dit DGU-kort med, så er du fri for at røre ved skærmene.

Der står håndsprit i greenfee området, på toiletterne og i indgangen til klubhuset.Så husk at bruge det.

Golfbox har netop frigivet at man kan bekræfte tider via GolfBox APP. Man bruger sin egen smartphone tiden kan bekræftes inden for 1 km afstand. Det betyder at man ikke skal ind forbi touchskærmen. Man kan desuden også oprette scorekort via APP’en. Med andre ord så undgår man unødig brug af touchskærmen og minimere risikoen for flere personer i rummet med touchskærmen.

DATO: 12.3.2020. Bestyrelsen har ud for de seneste meldinger omkring Covid-19 besluttet, at klubhuset lukkes af foreløbigt de næste 14 dage, dette gælder også planlagte arrangementer.

Der vil være mulighed for at benytte automaten med vand/øl. Med hensyn til toiletter vil der kun være åbent ved greenfee området.
Banen holdes åben. Der vil stadig være muligt at benytte tidsbestillingen og bekræfte tider.

Med hensyn til generalforsamlingen, som skulle have været afholdt den 24. marts 2020, er der foreløbigt valgt at udskyde den til det igen skønnes forsvarligt at afholde den.

Vi holder os hele tiden orienteret om situationen og forholder os retten til at revidere situationen.

Vi beder medlemmer tænke på hinanden og ikke udsætte nogen for unødvendig risiko