2020-09-11

Aalborg håndbold kampe

Så er det igen muligt at bestille billetter til Aalborg Håndbolds kampe. Man støtter Ørnehøj Golfklub ved at købe billetter til kun kr. 60,-(normalpris kr. 120) til Aalborg Håndbolds hjemmekampe.

I denne omgang udbyder vi 30 billetter til klubbens medlemmer. Vi kan yderligere tilbyde to stk. VIP billetter til kun kr. 400,- pr. stk.(normalpris kr. 725,- pr. stk.) .VIP billetter indeholder foruden adgang til kampen 5 retters buffet af høj kvalitet, fri øl/vand m.v.

Man kan vælge mellem følgende kampe:

Lørdag 19. september kl. 14.00 Aalborg Håndbold – Mors-Thy, Herre Håndbold Ligaen

Onsdag 23. september kl. 18.45 Aalborg Håndbold – HC Motor, EHF Champions League

Lørdag 3. oktober kl. 14.00 Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold, Herre Håndbold Ligaen

Alt hvad du skal gøre er at sende en mail til mail@gistrupgolf.dk med oplysninger om hvor mange billetter du ønsker til hvilke kampe. Først til mølle princip.